Pierzga. Najcenniejszy produkt pszczeli

19,00 

Brak w magazynie

Opis

W książce opisane są:

-powstanie, pozyskiwanie i przechowywanie pierzgi,
-skład chemiczny pierzgi,
-zanieczyszczenia pierzgi,
-wymagania jakościowe pierzgi,
-właściwości biologiczne pierzgi,
-działania lecznicze pierzgi.

Autor: Bogdan Kędzia, Elżbieta Hołderna-Kędzia
Rok wydania: 2018
Liczba stron: 40
Oprawa: miękka
ISBN: 9788360152179
Wymiary: 149 x 210 mm
Zdjęcie książki poglądowe
Wydawnictwo: Fundacja Pomocy Człowiekowi i Środowisku „HUMANA DIVINIS”

Dodatkowe informacje

Waga 0,1 kg
ean

8360152179

Opinie

Na razie nie ma opinii o produkcie.

Napisz pierwszą opinię o “Pierzga. Najcenniejszy produkt pszczeli”